PLANERING

PLANERING


Oavsett om ni behöver hjälp med att ta fram ett helt nytt koncept eller bara vill få ordning på råvaruprocenten så kan vi skräddarsy:

MENYER

Har ni redan en vision om vad ni vill servera eller behöver vägledning från start så skapar vi tillsammans hållbara menyer utifrån era önskemål. 


RECEPT

Beroende på förutsättningar, oavsett om det är brist på personal, små utrymmen eller tajt budget så hjälper vi till att ta fram en unik smakprofil som är hållbar i längden. 


DOKUMENTATION

Mise an placelistor, beställningslistor, rutinlistor, receptbank, tillvägagångssätt, produktblad, allergener, egenkontroll.

Allt ni behöver för att få bättre kontroll.


LOGISTIK

Att optimera köket för bättre flöde är otroligt viktigt. Det kan vara så enkelt som att möblera om medans ibland krävs det en investering. Oavsett så hjälper vi till att hitta den mest prisvärda lösningen.


LEVERANTÖRER

För att kunna arbeta mer lokalt och hållbart så hjälper vi er leta fram och kontatkta de bästa närliggande producenterna.

SCHEMAN

Hur bör ett fungerande schema

se ut hos er?

Är det optimalt med ett rullande schema eller är det mer kostnadseffektivt att strömlinjeforma veckan? 


HACCP

Vi ser till att skapa konsekventa rutiner och upplärning inom egenkontroll och jobbar utifrån livsmedelverkets riktlinjer.


KALKYLER

Med våra verktyg och upplärning så kommer er verksamhet kunna behålla en bra köksprocent.


SVINNHANTERING

Att slänga mat är väldigt dålig ekonomi. Med små medel och en kreativ tanke så finns det stora pengar att både spara och tjäna. Med många års erfarenhet av just det så kan vi vägleda er till en bättre och mer hållbar verksamhet

PLANERING

UTFÖRANDE

CATERING

POPUP